Notifications
Clear all

Science anyone?  

Page 29 / 34
 

swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 12, 2016 2:56 pm  

1) Solve for the '?':

3889 + 12.952 - ? = 3854.002
A. 47.095
B. 47.752
C. 47.932
D. 47.95...X

4) What decimal of an hour is a second ?
A. .0025
B. .0256...X
C. .00027
D. .000126

The others I have no clue!

Question 1: YES!
Explanation:
Let 3889 + 12.952 - x = 3854.002.
Then x = (3889 + 12.952) - 3854.002
= 3901.952 - 3854.002
= 47.95

Question 4: Not quite; pls. recalculate. ๐Ÿ™‚


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 12, 2016 4:38 pm  

A few Fractions anyone; just for fun ? ...:D

1) Solve for the '?':

3889 + 12.952 - ? = 3854.002
A. 47.095
B. 47.752
C. 47.932
D. 47.95

2) Which of the following is equal to 3.14 x 106 ?

A. 314
B. 3140
C. 3140000
D. None of these

3) Which of the following fractions is greater than 3/4 and less than 5/6?

A. 1/2
B. 2/3
C. 4/5
D. 9/10

4) What decimal of an hour is a second ?
A. .0025
B. .0256
C. .00027
D. .000126

Answers:

1) D - Daniel_STX Yes!
2) C - dougtamjj Yes!
3) C - dougtamjj Yes!

4) .0256 is incorrect; Pls. recheck calculation...


ReplyQuote
DanielB_STX
(@DanielB_STX)
Advanced Member
Joined: 14 years ago
Posts: 309
February 12, 2016 6:24 pm  

#4 is C .00027


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 12, 2016 7:21 pm  

#4 is C .00027

YES! - DanielB_STX

1/ 60 x 60 = 1/3600 = .00027

EXPLANATIONS:

1) Let 3889 + 12.952 - x = 3854.002.
Then x = (3889 + 12.952) - 3854.002
= 3901.952 - 3854.002
= 47.95.

2) 3.14 x 106 = 3.14 x 1000000 = 3140000.

3) 3/4 = 0.75, 5/6 = 0.833, 1/2 = 0.5, 2/3 = 0.66, 4/5 = 0.8, 9/10 = 0.9.
Clearly, 0.8 lies between 0.75 and 0.833.

4) 1/ 60 x 60 = 1/3600 = .00027

Great work!


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 13, 2016 12:10 am  

Anyone interested in more fun? ๐Ÿ™‚

1) If a and b are odd numbers, then which of the following is even?
A. a + b
B. a + b + 1
C. ab
D. ab + 2
E. None of these

2) From which mineral is radium obtained?
A. Rutile
B. Haematite
C. Limestone
D. Pitchblende

3) Which of the following is an element?
A. Ruby
B. Sapphire
C. Emerald
D. Diamond

4) 617 + 6.017 + 0.617 + 6.0017 = ?
A. 6.2963
B. 62.965
C. 629.6357
D. None of these

5) Three candidates contested an election and received 1136, 7636 and 11628 votes respectively. What percentage of the total votes did the winning candidate get?
A. 57%
B. 60%
C. 65%
D. 90%

6) 4.036 divided by 0.04 gives :
A. 1.009
B. 10.09
C. 100.9
D. None of these

7) Here are some words translated from an artificial language.
agnoscrenia means poisonous spider
delanocrenia means poisonous snake
agnosdeery means brown spider
Which word could mean "black widow spider"?

A. deeryclostagnos
B. agnosdelano
C. agnosvitriblunin
D. trymuttiagnos


ReplyQuote
DanielB_STX
(@DanielB_STX)
Advanced Member
Joined: 14 years ago
Posts: 309
February 13, 2016 12:53 pm  

1) If a and b are odd numbers, then which of the following is even?
A. a + b ............X
B. a + b + 1
C. ab
D. ab + 2
E. None of these

2) From which mineral is radium obtained?
A. Rutile
B. Haematite
C. Limestone
D. Pitchblende .......X

3) Which of the following is an element?
A. Ruby
B. Sapphire
C. Emerald
D. Diamond ........X

4) 617 + 6.017 + 0.617 + 6.0017 = ?
A. 6.2963
B. 62.965
C. 629.6357 ......X
D. None of these

5) Three candidates contested an election and received 1136, 7636 and 11628 votes respectively. What percentage of the total votes did the winning candidate get?
A. 57%
B. 60%
C. 65% .......X (actually 64%)
D. 90%

6) 4.036 divided by 0.04 gives :
A. 1.009
B. 10.09
C. 100.9 .........,,,,,X
D. None of these

7) Here are some words translated from an artificial language.
agnoscrenia means poisonous spider
delanocrenia means poisonous snake
agnosdeery means brown spider
Which word could mean "black widow spider"?

A. deeryclostagnos
B. agnosdelano
C. agnosvitriblunin ...........X
D. trymuttiagnos


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 13, 2016 4:04 pm  

1) If a and b are odd numbers, then which of the following is even?
A. a + b ............X YES!
B. a + b + 1
C. ab
D. ab + 2
E. None of these

2) From which mineral is radium obtained?
A. Rutile
B. Haematite
C. Limestone
D. Pitchblende .......X YES!

3) Which of the following is an element?
A. Ruby
B. Sapphire
C. Emerald
D. Diamond ........X YES! (Carbon)

4) 617 + 6.017 + 0.617 + 6.0017 = ?
A. 6.2963
B. 62.965
C. 629.6357 ......X YES!
D. None of these

5) Three candidates contested an election and received 1136, 7636 and 11628 votes respectively. What percentage of the total votes did the winning candidate get?
A. 57%
B. 60%
C. 65% .......X (actually 64%) - not exactly - pls. recalculate...
D. 90%

6) 4.036 divided by 0.04 gives :
A. 1.009
B. 10.09
C. 100.9 .........,,,,,X YES!
D. None of these

7) Here are some words translated from an artificial language.
agnoscrenia means poisonous spider
delanocrenia means poisonous snake
agnosdeery means brown spider
Which word could mean "black widow spider"?

A. deeryclostagnos
B. agnosdelano
C. agnosvitriblunin ...........X YES!
D. trymuttiagnos

Well done! Recheck #5 please....


ReplyQuote
dougtamjj
(@dougtamjj)
Expert
Joined: 14 years ago
Posts: 2595
February 13, 2016 4:21 pm  

The answer to #5 is A


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 13, 2016 4:39 pm  

The answer to #5 is A

YES!
Explanation:

Total number of votes polled = (1136 + 7636 + 11628) = 20400.
Required percentage = 11628 /20400 x 100 = 57%


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 13, 2016 6:06 pm  

Anyone interested in more fun? ๐Ÿ™‚

1) If a and b are odd numbers, then which of the following is even?
A. a + b
B. a + b + 1
C. ab
D. ab + 2
E. None of these

2) From which mineral is radium obtained?
A. Rutile
B. Haematite
C. Limestone
D. Pitchblende

3) Which of the following is an element?
A. Ruby
B. Sapphire
C. Emerald
D. Diamond

4) 617 + 6.017 + 0.617 + 6.0017 = ?
A. 6.2963
B. 62.965
C. 629.6357
D. None of these

5) Three candidates contested an election and received 1136, 7636 and 11628 votes respectively. What percentage of the total votes did the winning candidate get?
A. 57%
B. 60%
C. 65%
D. 90%

6) 4.036 divided by 0.04 gives :
A. 1.009
B. 10.09
C. 100.9
D. None of these

7) Here are some words translated from an artificial language.
agnoscrenia means poisonous spider
delanocrenia means poisonous snake
agnosdeery means brown spider
Which word could mean "black widow spider"?

A. deeryclostagnos
B. agnosdelano
C. agnosvitriblunin
D. trymuttiagnos

Answers:
1) A: The sum of two odd number is even. So, a + b is even.
2) D: Pitchblende
3) D: Diamond - from the element Carbon
4) C: 629.6357
5) A: Total number of votes polled = (1136 + 7636 + 11628) = 20400.
Required percentage = 11628 /20400 x 100 = 57%
6) C: 4.036/0.04 = 403.6/4.0 = 100.9
7) C: In this language, the noun appears first and the adjectives follow. Since agnos means spider and should appear first, choices a and d can be ruled out. Choice b can be ruled out because delano means snake.
๐Ÿ˜€ Well done everyone!


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 13, 2016 10:05 pm  

Another round anyone?

1) Radioactivity is a phenomenon of the spontaneous emission of
A. protons (alpha particles)
B. electrons (beta particles)
C. gamma rays (short wave electromagnetic waves)
D. All of the above

2) Plants growing on sand are called as
A. chasmophytes
B. oxylophytes
C. lithophytes
D. psammophytes

3) Out of the following, which is not emitted by radioactive substances?
A. Electrons
B. Electromagnetic radiations
C. Alpha particles
D. Neutrons

4) '.INI' extension refers usually to what kind of file?
A. Image file
B. System file
C. Hypertext related file
D. Image Color Matching Profile file

5) What does the term PLC stand for?
A. Programmable Lift Computer
B. Program List Control
C. Programmable Logic Controller
D. Piezo Lamp Connector

6) Where is the Island of Stability located?

7) Reptile is to lizard as flower is to
A. petal
B. stem
C. daisy
D. alligator

8) Yard is to inch as quart is to
A. gallon
B. ounce
C. milk
D. liquid

9) Here are some words translated from an artificial language.

slar means jump
slary means jumping
slarend means jumped
Which word could mean "playing"?
A. clargslarend
B. clargy
C. ellaclarg
D. slarmont

10) Here are some words translated from an artificial language.

migenlasan means cupboard
lasanpoen means boardwalk
cuopdansa means Pullman
Which word could mean "walkway"?
A. poenmigen
B. cuopeisel
C. lasandansa
D. poenforc


ReplyQuote
DanielB_STX
(@DanielB_STX)
Advanced Member
Joined: 14 years ago
Posts: 309
February 14, 2016 2:50 pm  

1) Radioactivity is a phenomenon of the spontaneous emission of
A. protons (alpha particles)
B. electrons (beta particles)
C. gamma rays (short wave electromagnetic waves)
D. All of the above .........X

2) Plants growing on sand are called as
A. chasmophytes
B. oxylophytes
C. lithophytes
D. psammophytes ............X

3) Out of the following, which is not emitted by radioactive substances?
A. Electrons
B. Electromagnetic radiations
C. Alpha particles
D. Neutrons ...........X

4) '.INI' extension refers usually to what kind of file?
A. Image file
B. System file ...................X
C. Hypertext related file
D. Image Color Matching Profile file

5) What does the term PLC stand for?
A. Programmable Lift Computer
B. Program List Control
C. Programmable Logic Controller ..........X
D. Piezo Lamp Connector

6) Where is the Island of Stability located? (I don't know.....)

7) Reptile is to lizard as flower is to
A. petal
B. stem
C. daisy ...........X
D. alligator

8) Yard is to inch as quart is to
A. gallon
B. ounce............X
C. milk
D. liquid


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 14, 2016 4:00 pm  

1) Radioactivity is a phenomenon of the spontaneous emission of
A. protons (alpha particles)
B. electrons (beta particles)
C. gamma rays (short wave electromagnetic waves)
D. All of the above .........X

2) Plants growing on sand are called as
A. chasmophytes
B. oxylophytes
C. lithophytes
D. psammophytes ............X

3) Out of the following, which is not emitted by radioactive substances?
A. Electrons
B. Electromagnetic radiations
C. Alpha particles
D. Neutrons ...........X

4) '.INI' extension refers usually to what kind of file?
A. Image file
B. System file ...................X
C. Hypertext related file
D. Image Color Matching Profile file

5) What does the term PLC stand for?
A. Programmable Lift Computer
B. Program List Control
C. Programmable Logic Controller ..........X
D. Piezo Lamp Connector

6) Where is the Island of Stability located? (I don't know.....)

7) Reptile is to lizard as flower is to
A. petal
B. stem
C. daisy ...........X
D. alligator

8) Yard is to inch as quart is to
A. gallon
B. ounce............X
C. milk
D. liquid

answers:
1) D: YES!
2) D: YES!
3) D: YES!
4) B: YES!
5) C: YES!
6) Yet to be answered....
7) C: YES!
8) B: YES!
9) Yet to be answered....
10) Yet to be answered....

Well done Daniel!


ReplyQuote
dougtamjj
(@dougtamjj)
Expert
Joined: 14 years ago
Posts: 2595
February 14, 2016 6:17 pm  

#6 In nuclear physics, the island of stability is the prediction that a set of heavy isotopes with a near magic number of protons and neutrons will temporarily reverse the trend of decreasing stability in elements heavier than uranium. Although predictions of the exact location differ somewhat, Klaus Blaum expects the island of stability to occur in the region near the isotope 300Ubn.[1] Estimates about the amount of stability on the island are usually around a half-life of minutes or days, with some optimistic predictions expecting half-lives of millions of years.[2]

Although the theory has existed since the 1960s, the existence of such superheavy, relatively stable isotopes has not been demonstrated. Like the rest of the superheavy elements, the isotopes on the island of stability have never been found in nature, and so must be created in an artificial nuclear reaction to be studied. However, scientists have not found a way to carry out such a reaction.

#9 B

#10 D


ReplyQuote
dougtamjj
(@dougtamjj)
Expert
Joined: 14 years ago
Posts: 2595
February 14, 2016 6:21 pm  

I have a different answer for #6.

Is it at the end of the periodic table?


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 14, 2016 7:07 pm  

#6 In nuclear physics, the island of stability is the prediction that a set of heavy isotopes with a near magic number of protons and neutrons will temporarily reverse the trend of decreasing stability in elements heavier than uranium. Although predictions of the exact location differ somewhat, Klaus Blaum expects the island of stability to occur in the region near the isotope 300Ubn.[1] Estimates about the amount of stability on the island are usually around a half-life of minutes or days, with some optimistic predictions expecting half-lives of millions of years.[2]

Although the theory has existed since the 1960s, the existence of such superheavy, relatively stable isotopes has not been demonstrated. Like the rest of the superheavy elements, the isotopes on the island of stability have never been found in nature, and so must be created in an artificial nuclear reaction to be studied. However, scientists have not found a way to carry out such a reaction.

#9 B

#10 D

6) Where is the Island of Stability?
CORRECT! In the Periodic Table of Elements.
Superheavy Element 117 ( which is a man-made element) for example, has a half-life of about 50 thousandths of a second - meaning that within that time about half of it will decay into a lighter element.
http://www.scientificamerican.com/article/superheavy-element-117-island-of-stability/

9) B: YES!

10) D: YES!

Well done!


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 14, 2016 7:38 pm  

ANSWERS:

1) Radioactivity is a phenomenon of the spontaneous emission of
A. protons (alpha particles)
B. electrons (beta particles)
C. gamma rays (short wave electromagnetic waves)
D. All of the above

2) Plants growing on sand are called as
A. chasmophytes
B. oxylophytes
C. lithophytes
D. psammophytes

3) Out of the following, which is not emitted by radioactive substances?
A. Electrons
B. Electromagnetic radiations
C. Alpha particles
D. Neutrons

4) '.INI' extension refers usually to what kind of file?
A. Image file
B. System file
C. Hypertext related file
D. Image Color Matching Profile file

5) What does the term PLC stand for?
A. Programmable Lift Computer
B. Program List Control
C. Programmable Logic Controller
D. Piezo Lamp Connector

6) Where is the Island of Stability located?
In the Periodic Table of Elements
http://www.scientificamerican.com/article/superheavy-element-117-island-of-stability/

7) Reptile is to lizard as flower is to
A. petal
B. stem
C. daisy
D. alligator
Explanation:
A lizard is a type of reptile; a daisy is a type of flower. Choices a and b are incorrect because a petal and a stem are parts of a flower, not types of flowers. (Choice d) is incorrect because an alligator is another type of reptile, not a type of flower.

8) Yard is to inch as quart is to
A. gallon
B. ounce
C. milk
D. liquid

Explanation:
A yard is a larger measure than an inch (a yard contains 36 inches). A quart is a larger measure than an ounce (a quart contains 32 ounces). Gallon (choice a) is incorrect because it is larger than a quart. Choices c and d are incorrect because they are not units of measurement.

9) Here are some words translated from an artificial language.
slar means jump
slary means jumping
slarend means jumped

Which word could mean "playing"?
A. clargslarend
B. clargy
C. ellaclarg
D. slarmont
Explanation: According to this language, slar means jump. The suffix -ing is represented by -y. Since choice b is the only one that ends in the letter y, this is the only possible option.

10) Here are some words translated from an artificial language.
migenlasan means cupboard
lasanpoen means boardwalk
cuopdansa means Pullman

Which word could mean "walkway"?
A. poenmigen
B. cuopeisel
C. lasandansa
D. poenforc
Explanation: Migen means cup; lasan means board; poen means walk; cuop means pull; and dansa means man. The only possible choices, then, are choices a and d. Choice a can be ruled out because migen means cup.

WELL DONE ALL! ๐Ÿ˜€


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 15, 2016 1:44 pm  

Nuclear anyone? *-)

1) Mesons are found in
A. Laser beam
B. X-rays
C. Gamma rays
D. Cosmic rays

2) Which of the following rays are more penetrating?
A. Beta rays
B. Alpha rays
C. Gamma rays
D. X-rays

3) How many colors the sunlight spectrum has?
A. Three
B. Seven
C. Four
D. Five

4) Nuclear fission is caused by the impact of
A. neutron
B. proton
C. deuteron
D. electron

5) In an atomic nucleus, neutrons and protons are held together by
A. gravitational forces
B. exchange forces
C. coulombic forces
D. magnetic forces

6) The isotope of uranium capable of sustaining chain reaction is
A. U-235
B. U-245
C. U-239
D. U-238

7) What is the wavelength of visible spectrum?
A. 8500 - 9800 angstrom
B. 7800 - 8000 angstrom
C. 3900 - 7600 angstrom
D. 1300 - 3000 angstrom

8) The wavelength of X-rays is of the order of
A. 10 micron
B. 1 angstrom
C. 1 cm
D. 1 m

9) In an atomic explosion, enormous energy is released which is due to
A. conversion of chemical energy into heat energy
B. conversion of mechanical energy into nuclear energy
C. conversion of mass into energy
D. conversion of neutrons into protons

10) Which of the following is used as a moderator in nuclear reactor?
A. Thorium
B. Graphite
C. Radium
D. Ordinary water


ReplyQuote
dougtamjj
(@dougtamjj)
Expert
Joined: 14 years ago
Posts: 2595
February 17, 2016 1:09 am  

1. D
2. C
3. B
4. A
5. C
6. A
7. C
8. B
9. C
10. B


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 17, 2016 2:23 am  

Nuclear anyone? *-)

1) Mesons are found in
A. Laser beam
B. X-rays
C. Gamma rays
D. Cosmic rays YES - dougtamjj

2) Which of the following rays are more penetrating?
A. Beta rays
B. Alpha rays
C. Gamma rays YES - dougtamjj
D. X-rays

3) How many colors the sunlight spectrum has?
A. Three
B. Seven YES - dougtamjj
C. Four
D. Five

4) Nuclear fission is caused by the impact of
A. neutron YES - dougtamjj
B. proton
C. deuteron
D. electron

5) In an atomic nucleus, neutrons and protons are held together by
A. gravitational forces
B. exchange forces
C. coulombic forces Please recheck - dougtamjj
D. magnetic forces

6) The isotope of uranium capable of sustaining chain reaction is
A. U-235 YES - dougtamjj
B. U-245
C. U-239
D. U-238

7) What is the wavelength of visible spectrum?
A. 8500 - 9800 angstrom
B. 7800 - 8000 angstrom
C. 3900 - 7600 angstrom YES - dougtamjj
D. 1300 - 3000 angstrom

8) The wavelength of X-rays is of the order of
A. 10 micron
B. 1 angstrom YES - dougtamjj
C. 1 cm
D. 1 m

9) In an atomic explosion, enormous energy is released which is due to
A. conversion of chemical energy into heat energy
B. conversion of mechanical energy into nuclear energy
C. conversion of mass into energy YES. - dougtamjj
D. conversion of neutrons into protons

10) Which of the following is used as a moderator in nuclear reactor?
A. Thorium
B. Graphite YES - dougtamjj
C. Radium
D. Ordinary water

Very well done! Please recheck #5.


ReplyQuote
dougtamjj
(@dougtamjj)
Expert
Joined: 14 years ago
Posts: 2595
February 17, 2016 1:46 pm  

5. B


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 17, 2016 2:21 pm  

5. B[/quote
YES. Exchange Force (tu)

Exchange Force:
The preferred meaning of exchange force is in particle physics, where it denotes a force produced by the exchange of force carrier particles, such as the electromagnetic force produced by the exchange of photons between electrons and the strong force produced by the exchange of gluons between quarks.

Coulomb Force:
The Coulomb force between two or more charged bodies is the force between them due to Coulomb's law. If the particles are both positively or negatively charged, the force is repulsive; if they are of opposite charge, it is attractive.


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 24, 2016 3:24 pm  

Back to Planet Earth with some Ecology anyone? ๐Ÿ˜€

1. What is ecology?

2. What is a species?

3. What is a population?

4. What is a community? What is the difference between the concepts of community and population?

5. What is the difference between an ecological niche and a habitat?

6. What are biotic factors

7. What are abiotic factors?

8. What is an ecosystem?

9. What is a biosphere?

10. What are autotrophic organisms? What are heterotrophic organisms?

11. What are the processes that autotrophic organisms use to produce organic material from inorganic substances?


ReplyQuote
dougtamjj
(@dougtamjj)
Expert
Joined: 14 years ago
Posts: 2595
February 24, 2016 10:56 pm  

1. The branch of biology that deals wit the relations of organisms to one another and their physical surroundings.

2. A group of living organisms consisting of similar individuals capable of exchanging genes.

3. A particular section, group or type of organism living in a particular area.

4. A community refers to all populations, different species living in a particular area. Population refers to a given single species in a particular area.

5. A habitat is a specific place where a community resides. A niche is part of a habitat where an organism makes it's home. A niche supports a single organism.

6. Biotic factors are all the living organisms in an ecosystem.

7. Abiotic factors are the nonliving chemical and physical parts of an ecosystem that affect living organisms.

8. A biological community of interacting organisms and their physical environment.

9. The regions of the surface atmosphere and hydrosphere of the earth occupied by organisms.

Still need to research questions 10 and 11. I haven't gotten that far in my class yet.

Tammy and JJ.

Thanks Ms. Swan from JJ.


ReplyQuote
swans
(@swans)
Trusted Member
Joined: 11 years ago
Posts: 1313
February 25, 2016 4:46 am  

1. The branch of biology that deals wit the relations of organisms to one another and their physical surroundings. Yes.

2. A group of living organisms consisting of similar individuals capable of exchanging genes. Yes.

3. A particular section, group or type of organism living in a particular area. Yes.

4. A community refers to all populations, different species living in a particular area. Population refers to a given single species in a particular area. Yes.

5. A habitat is a specific place where a community resides. A niche is part of a habitat where an organism makes it's home. A niche supports a single organism. Yes.

6. Biotic factors are all the living organisms in an ecosystem. Yes.

7. Abiotic factors are the nonliving chemical and physical parts of an ecosystem that affect living organisms. Yes.

8. A biological community of interacting organisms and their physical environment.Yes.

9. The regions of the surface atmosphere and hydrosphere of the earth occupied by organisms. Yes.

Still need to research questions 10 and 11. I haven't gotten that far in my class yet.

Tammy and JJ.

Thanks Ms. Swan from JJ.

Excellent work JJ and Tammy.


ReplyQuote
Page 29 / 34
Settlers Handbook

Thinking about moving to the Virgin Islands?

The Settler's Handbook is a Indispensable Guide

The current 19th Edition, will help you explore your dream of island living. A solid reference book, it was first published in 1975. That's 40+ years of helping people move to the Virgin Islands.

Order Today $19.95
Close Menu